HVEM ER ANTISUPERMAMMA?

Når du vet dette kan du sette inn støtet der det er viktig, gå etter drømmer selv om andre synes de er latterlige, gi blaffen i alt som ikke kjennes riktig - og leve slik det er riktig for akkurat deg. Enten det betyr å sitte i Panama med hatten feil vei og skrive blogginnlegg eller hjemme i joggedressen og male agurker.

For meg betyr denne utvidelsen av Antisupermamma, med bøker og foredrag, at jeg slipper å lage sponsede innlegg om løsvipper eller ha annonser for barnemat som lyser av fargestoffer. Det kunne jeg tjent mye penger på, for bloggen min er godt besøkt, men det har jeg sagt et rungende nei til. Vi fortjener bedre enn det, begge to. Vi fortjener rett og slett å være oss selv.

Lurer du på noe, eller vil du hyre meg inn til foredrag? Kontakt meg på denne adressen: antisupermamma@gmail.com

PS! Lyst til å lese mer om boken min -og kanskje sikre deg et eksemplar? Det gjør du enkelt her: Antisuper - hvordan ha det best mulig som et helt vanlig menneske!

flag-o

Address

795 South Park Avenue, Door 6 Wonderland, CA 94107, Poland


Phones

+440 875369208 - Office
+440 353363114 - Fax


paper-plane

Emails

support@sitename.com info@sitename.com


GET IN TOUCH

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.