EN ANTISUPER BOK BLIR FØDT

Etter en turbulent start på mammalivet, med tre små på tre år og altfor høye ambisjoner, bestemte jeg meg for å starte bloggen Antisupermamma. Jeg delte små anekdoter og tanker. Etter hvert som responsen kom, ble jeg modigere. Nå er jeg en ærlig, stolt og rakrygget Antisupermamma, som tør å være en kritisk samfunsstemme og en motvekt til den rosa boblen.

I løpet av årene jeg har driftet bloggen, har den fått stadig flere tilhengere. Titusener følger meg hver uke - enkelte av innleggene er lest av hundretusener og delt av Aftenposten, Bergens Tidende, Drammens Tidende, = Oslo og flere. Da har jeg tenkt at det er plass for en bok også. Jeg ville gjøre noe mer enn å samle de beste innleggene mine og gi den ut. Jeg brukte et år av livet mitt, mens jeg var i Panama, på å skrive ned mine mest smertefulle erfaringer. De jeg har lært mest av. Så har jeg satt dem i en gestaltterapeutisk ramme (jeg er utdannet gestaltterapeut).

Jeg ville også være en motvekt til alle "lykkelig på 1-2-3-bøkene". Lykke er en følelse og ikke en tilstand. Jeg tror mer på aksept og erkjennelse. Hvordan kan du leve best mulig som det mennesket du er, i det livet du har? Hva slags magi kan oppstå når du klarer å senke skuldrene og slutter å være en fikser?