Vil du hyre meg som foredragsholder?

Etter at jeg startet bloggen Antisuper, der jeg deler livet som uperfekt mamma og tanker om morsrollen, har jeg blitt hyret inn til å holde diverse foredrag med ulike temaer.

På bildet under blir jeg intervjuet på Sandefjord Bibliotek, på verdensdagen for psykisk helse ("kast masken"). Så har jeg vært på TV noen ganger, for å vise mitt uperfekte liv som mamma ("Kjære mamma" på tv2) og på Dagsnytt 18 i forbindelse med et blogginnlegg om kroppspress.

Nå reiser jeg rundt i Norge og holder foredrag for ulike bedrifter, organisasjoner, foreninger og foreldregrupper.

Ta kontakt med meg her:
Send epost

Les mer om foredraget her (kan også tilpasses):

På Dagsnytt 18 og snakker om kroppspress

Verdensdagen for psykisk helse (kast masken)

Kvinnehelsedagen

God nok som en helt vanlig mamma”


- Hvordan snu fokus, så den meningsløse skyldfølelsen
forsvinner?


- Derfor er du god nok (ja, selv med frustrasjonsanfall og slunkne pølsemiddager).


- Opplev hverdagsmagien når du klarer å akseptere deg selv og livet ditt som det er - fremfor å forsøke å fikse og perfeksjonere alt mulig.


- Ubehag er ikke farlig. Det er farligere å rømme fra det! Slik står du i ubehag med ungene, så de utvikler seg og blir tryggere.


- Mer latter i hverdagen! Humor bygger bro, gir perspektiv, tar brodden av det vonde og reduserer stress.


- Slik lager du filter mot sosiale medier – og får mer tid og selvtillit.


Humor i barneoppdragelsen, Kristine Storli Henningsen

Interessert, eller vet du om noen som er? Du kan sende meg en mail på: antisupermamma@gmail.com - så finner vi en dato som passer og du kan fortelle meg hva du vil jeg skal snakke om. 

PS! Jeg tar oppdrag for både små og store bedrifter, organisasjoner og foreninger.

"Antisupermamma, aka Kristine Storli Henningsen, er SUPER til å holde foredrag! Vi var ca 30 damer som koste oss på Matglede kafé, og vi fikk med oss tanker om hvor viktig er det er å ikke være perfekt. Pluss en hel del til. Vi trenger å høre om hvordan vi kan få et godt, antisupert liv". Tove Sama, biblioteksjef, Vegårdshei

"Tusen takk for at du kom til oss på Timeout i Halden! Du gjør en strålende jobb med å spre et viktig budskap", Henriette Kollegård, NLP-terapeut, Halden