Har du lyst til å hyre meg inn som foredragsholder? Intet oppdrag for lite, intet for stort - og jeg har allerede vært hos små foreninger og på store events.

​Her er fem temaer jeg kan snakke om:

Mer SOL og flere SMS-er i hverdagen. SOL = Sur Og Lat og SMS = Slurv med stil. Til flinke damer som trenger å senke skuldrene.

- Verdien av å snuble. På arbeidsplasser der det er rom for å gjøre feil er folk mer kreative og produktive. Dessuten ligger det enormt mye læring i å gjøre feil. Viktig å lære barna også - og du må gå frem som et eksempel.

- Hvordan se det vakre i det imperfekte familielivet, og være rausere med seg selv?

- Hvorfor slunkne pølsemiddager og sinneutbrudd gjør deg til verdens beste mamma.

- Hvordan leve med de irriterende mennene. Hadde det bare ikke vært for ... Men det er det, jo. Så hvordan kan du gjøre best ut av samlivet?

Send meg gjerne en mail for forespørsel om pris, og drodling rundt tema: antisupermamma@gmail.com.

                   Hva noen av mine oppdragsgivere syntes om mitt antisupre foredrag:

"Antisupermamma, aka Kristine Storli Henningsen, er super til å holde foredrag! Vi var ca 30 damer som koste oss på Matglede kafé, og vi fikk med oss tanker om hvor viktig er det er å ikke være perfekt. Pluss en hel del til. Vi trenger å høre om hvordan vi kan få et godt, antisupert liv".

Tove Sama, biblioteksjef, Vegårdshei


"Tusen takk for at du kom til oss på Timeout i Halden! Du gjør en strålende jobb med å spre et viktig budskap"


Henriette Kollegård, NLP-terapeut, Halden


"Vi på Lørenskog hus opplevde Kristine som et svært vellykket innslag på vårt arrangement Jentekveld, i oktober 2017. Med sin ydmyke holdning, viktige budskap, og humoristiske fremførelse, engasjerte hun publikum og fikk salen til å bryte ut i latter gang på gang. Kristine er også svært enkel å samarbeide med, hun holder avtaler og fremstår som meget profesjonell for oss som arrangør"

Mari Rem Groeng, markedsfører, Lørenskog Hus

"Alvorlig og viktig budskap om at det er godt nok å være god nok! Veldig fint pakket inn i humor. Sjelden har en time gått så fort"

Sissel Merete Høberg, rektor, Sandnessjøen videregående skole