feb 03

Facebook oversvømmes av lykkelige klisjeer. Hva med en helt ærlig oppdatering i ny og ne?

Her er 14 eksempler (ingen av dem er fra mitt liv, selvsagt. Ville aldri turt å dele noe sånt!):

1.

20 år med gubben i dag. Verdens beste mann? Tja. Jeg vet sannelig ikke om jeg er verdens beste kvinne heller, men vi gjør så godt vi kan. Nå har vi vært gjennom utroskap og økonomiske kriser og unger med kolikk og det som verre er. Det mest krevende er likevel det daglige samlivet. Alle lydene,  timene hans på dass, de irriterende utsagnene (som jeg har hørt en milliard ganger, minst), snorkingen, de ekstra kiloene. Men - vi har ikke byttet hverandre ut ennå, og sannelig er det gode stunder også. Gleder og gruer meg til nye tiår med deg, kjære! 

#igodeogondedager

---

2.

Verdens mest normale unge er 10 år i dag! Om vi elsker deg til Jupiter og fem ganger rundt månen og alt det der? Jeg tror vi elsker deg akkurat like høyt som de fleste foreldre elsker sine barn. Jeg kunne latt superlativene hagle, men da måtte jeg delt alle de dårlige sidene også. Tror jeg nøyer meg med et: Hipp hurra for Jonathan! 

#bursdagerbursdag #kandubegynneåplukkeoppsokkenedine


---

3.

Ja, nå kan dere misunne oss - not. Været er dårlig, utsikten enda verre og vi vil egentlig bare ... hjem. Ungene krangler, vi krangler, og dette har vi altså betalt penger for. Mulig jeg må dra til stranden, den lille kvadraten der det er mulig å få fri fra fulle, høylytte, vulgære turister, fylle opp et glass med hvitt og ta en "footie". Så ser det i det minste ut som om jeg har det bra, og dere kan være misunnelige. Men jeg er for deppa. Den eneste trøsten er at vi ikke er stuck her. Vi har et hjem å reise hjem til, ferien varer ikke for evig og på mandag er det barnehage igjen. There is a God.

#verdensversteferie #homesweethome #ladagenegåraskt


---

4.

Noen lever for å jobbe. Andre jobber for å leve. Jeg er i sistnevnte kategori. Jeg prøvde meg som frilanser. Har ikke disiplin nok til det. Ikke var jeg god nok til å forhandle på lønna heller. Så forsøkte jeg meg som entreprenør - pengene fra mitt helsecoach-online-kurs skulle visst sope inn penger mens jeg lå under palmene og nøt livet. Men så godt som nada tikket inn, og jeg satt igjen med et lite knippe halvfornøyde klienter. Nå har jeg verdens kjedeligste kontorjobb med småsure kollegaer (høyst forståelse, så kjedelig som vi har det her) og enda surere kaffe. Men jeg klager ikke - altfor mye). Pengene tikker inn, så jeg har råd til både mat, Netflix og en Danmarkstur til sommeren. 

#jobberforåleve


---

5.

Jeg er ydmyk og takknemlig over de fine tilbakemeldingene på boken min ...  Det jeg mener å si er: Takk og lov for at noen leser boken min og snakker om den, selv om det er bloggere som ikke kan forskjellen på "og" og "å". Det er likevel altfor få, med tanke på hvor mye tid, penger og svette jeg har lagt ned i dette prosjektet. Så vær så snill, om jeg ikke blir den neste Jo Nesbø, gjør meg i det minste til en greit-selgende forfatter. 

#kjøpbokenmin #værsåsnill #værsåsmill #værsåsnill #måjegtrygleogbe

---

6.

Har vært på skitur til Knuttefjellet med poden og prinsessa og bikkja i dag. Glemte bare å ta bilde når femåringen og treåringen, som smilende hjalp hverandre fremover i skisporet, gikk sine første 5 mil. Nei, vent, sånn var det ikke helt. Sannheten er at vi har sittet og spist kjeks siden klokka syv, og jeg har følt meg som verdens verste white trash mom, mens jeg har sett andre  familier gå skiturer på sosiale medier. Misunnelsen og selvforakten fyller seg opp. Men nå fikk jeg akkurat en kreativ tanke (kruttkaffen begynner å tikke inn): Kan man leie inn ski-foreldre til helgene?

#latogdesperat

---

7.

Takk for alle komplimenter om at jeg har gått ned i vekt. Ja, jeg har rast ned og det skyldes verken at jeg har trent, "tatt andre valg" eller lagt om livsstilen. Jeg har slanket meg. Rett og slett vært på en beinhard diett. Nå er jeg drittlei agurker og tomater og salatblader. Hvem pokker liker å fråtse i frukt og grønt? Hvem gidder å raide grønnsaksskuffen om natten? Gi meg junk, for faen. Snop. Vin! Jeg er i ferd med å sprekke nå. Skulle bare mangle. Og ettersom kroppen har vært på sparebluss, og jeg er elendig på vedlikehold, kommer jeg selvsagt til å gå opp dobbelt så mye. Velkommen tilbake, my chubby me. Jeg har ikke savnet deg, men jeg har savnet burgerne.

#fårværegrenserforviljestyrke #cheeseburgerhereicome #leiavdiett #vedlikeholdækkemingreie

---

8.

Thomas og jeg har gått fra hverandre. Det var langt i fra noen "friendly uncoupling". Det har vært måneder med krangling, og vi er slett ikke bra for hverandre. Ikke skjønner jeg hvordan vi skal klare å være venner nå heller. Må vi det? Jeg ønsker ham ikke alt godt. Jeg har ikke spesielt mye respekt for ham lenger. Og jeg antar dette går begge veier. Heldigvis har vi ikke barn sammen. Så jeg tror jeg bare forsøker å glemme ham og går rett på Tinder. Da vet dere hvor dere finner meg fremover, folkens! Jeg kan nemlig ikke fordra å være singel heller.  

#unfriendlyuncoupeling #aldriheltfornøyd #tinderbell


---

9.

Hva er det som skjer i Østerrike nå? Har presidenten ... Hver gang jeg forsøker å ta inn innenriks nyheter, eller utenriksnyheter (enda verre),  går det dit sladderen gror. Når jeg skal se på Urix sitter jeg brått og overværer  "Game of thrones" (lærer historie?), og hver gang jeg leser nettaviser går øynene mot underholdningsnyhetene. Hadde Kim Kardashian en surrogatmor? Hvem er Katie Holmes` nye kjæreste? Har Victoria Beckham fått en hudsykdom? Jeg trykker liker hver gang noen legger ut noe som ser viktig ut, da, og som virker politisk korrekt. Et visst samfunnsengasjement har jeg, tross alt.

#kjendisverdeneneraltforspennende

---

10.

Han sa nei!

Jeg fridde, og det på selveste skuddårsdagen. Men han er visst ikke klar for å gifte seg ennå. Ikke er det slutt heller - vi skal fortsette som før, så vidt jeg har forstått. Forstå det den som kan? Ringen er lagt i skuffen igjen, så får vi se om den kan brukes en gang. Ellers er den vel enkel å selge på Finn.no (hadde jeg bare ikke gravert inn navn og sånn, men noen kan sikkert matche dette).

#hvagjørjegnå #ikkenyforlovetogikkesingel #bedrelykkenestegang #kanskje

---

12.

Fjerde uka med løping og yoga. Ikke blir jeg sterkere, ikke blir jeg tynnere og ikke blir jeg mer balansert (nei, ikke får jeg tak i tærne mine heller). 

#whatsthepoint #ihateyoga #ihateexercising #iwantmynetflixandsnop

PS! Du som smilende griper om anklene dine etter at du har snurret deg tre ganger rundt livet - du kan spare deg nå.
13.

Hver gang jeg skriver at du er vakker, hver gang jeg gratulerer med ny og spennende jobb, hver gang jeg skriver at ferien ser fantastisk ut, hver gang jeg skriver at barna dine er søte, vrenger det seg i magen av misunnelse. Men den emoijen mangler. Er det kanskje djevelen? Nei, jeg vil deg ikke noe vondt. Jeg vil bare ha det litt bedre selv. Litt mer glossy, harmonisk, spennende. Jeg vil ha et streif av livet ditt. Skuønskelig, heter det . Og jeg vil se en flik at ditt normale liv. Kanskje kan du legge ut en ærlig oppdatering i ny og ne, i det minste for min skyld? Da tror jeg at jeg skal klare å føle meg litt mer vellykket.

#misunnelig #skuønskelig #ækkesuntformentalhelsa #ikkefleresolskinnsbildernå

---

14.

Ønsker alle en fantastisk, fortreffelig, uoverkommelig, strålende, solrik søndag! Men det kommer du trolig ikke til å få. Ikke jeg heller. Denne dagen blir nok som som de fleste andre dager, godt oppsummert av bildet under (jeg utfordrer herved Facebook til å lage en ny knapp!).

#normaledager #livetgåroppogned #flereærligeoppdateringerplease #antisuper

Søndagsklem fra Antisupermamma 🙂

Leave a Comment:

(1) comment

[…] post 14 ærlige oppdateringer appeared first on […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: