aug 25
Nysgjerrig på hvordan det går med treningsregimet mitt?
Nå har sola skint fra morgen til kveld i hele august. Ikke at det har vært så mye enklere å gå opp slalåmbakken, men i det minste har jeg vært tørr og varm
Og så gæren har jeg blitt, at den ene dagen gubben valgte å ta en hviledag så gikk jeg ALENE opp bakken
Har han fått med seg en værmelding jeg ikke har fått med meg, tro?
Når jeg nærmer meg toppen, og de skjermende trærne er i ferd med å forsvinne, begynner det selvsagt å regne. Ikke litt. Nei, det blir styrtregn! Hele himmelen åpner seg. Og jo høyere jeg kommer, jo hardere blåser det
Men snudde jeg? Å nei. Det er mye man kan si om denne antisupre kjerringa, men gi seg, det gjør a` ikke. Skritt for skritt gikk jeg mot toppen, innbitt og krokbøyd. For du vet hvordan det svir når svetten blander seg med regn og renner ned i øynene?
Etter å ha bannet og pest meg hele veien opp, forsøkte jeg å lage et slags skydd av sekken over hodet, mens jeg sendte dette bildebeviset til gubben (ja, han jeg liker å kalle «Sadisten»). Vet du hva han svarte? «Pass på at ikke skikortene faller ut av sekken».
I slike stunder tenker jeg på kvinnen som hadde vært gift i 70 år og ble spurt om hun noen gang hadde vurdert skilsmisse. Nei, ikke skilsmisse, sa hun, men mord!
Jeg har forresten en veldig god treningspartner, selv når jeg går alene: Klokka!
Har du sett noe så genialt? Den omregner brente kalorier til vinglass. 16 glass til gode, what to do? Fordele dem utover, eller ta alle på en gang? Drikker du ikke vin, kan du få den til å omregne brente kalorier til sjokolade. Da går du i «break even». Det må være mer enn bra nok, vel?
Klem fra Antisupermamma (vel hjemme med tekoppen igjen)!
PS! I morgen har jeg en liten overraskelse til deg, som jeg har forberedt i langt over et år. Nei, det har ingenting med trening å gjøre, men jeg lover at det veldig antisupert – på en positiv måte. Gleder meg ellevilt til å dele (etter turen opp slalåmbakken, selvsagt – kryss fingrene for at jeg ikke blåser bort).

Leave a Comment:

Leave a Comment: