FOREDRAG

Hjem / Foredrag

Vil du hyre meg inn som foredragsholder


Intet oppdrag for lite, intet for stort –  jeg har vært hos små foreninger og på større events.

Jeg er utdannet journalist, markedsfører og gestaltterapeut, og har jobbet i flere år med formidling – som journalist, blogger, spaltist og forfatter. I dag definerer jeg meg som multigründer: Rektor og eier av Forfatterskolen, forlegger i Papermoon, drifter av bloggen Antisupermamma og forfatter i flere sjangre for ulike forfatter (Gyldendal, Cappelen Damm etc).


Jeg har vært mye i media som Antisupermamma. Ettersom jeg har opparbeidet meg viktig kunnskap om primærmålgruppen – kvinner som føler de ikke strekker til som mammaer – holder jeg gjerne foredrag om hva de trenger. 


Tema kan vi bli enige om! 


Her kan du kontakte meg: antisupermamma@gmail.com

PS! Jeg har bare fornøyde kunder! Se eksempler her: 

Antisupermamma, aka Kristine Storli Henningsen, er super til å holde foredrag! Vi var ca 30 damer som koste oss på Matglede kafé, og vi fikk med oss tanker om hvor viktig er det er å ikke være perfekt. Pluss en hel del til. Vi trenger å høre om hvordan vi kan få et godt, antisupert liv.

Tove Sama, biblioteksjef, Vegårdshei

Tusen takk for at du kom til oss på Timeout i Halden! Du gjør en strålende jobb med å spre et viktig budskap.

Henriette Kollegård, NLP-terapeut, Halden

Vi på Lørenskog hus opplevde Kristine som et svært vellykket innslag på vårt arrangement Jentekveld, i oktober 2017. Med sin ydmyke holdning, viktige budskap, og humoristiske fremførelse, engasjerte hun publikum og fikk salen til å bryte ut i latter gang på gang. Kristine er også svært enkel å samarbeide med, hun holder avtaler og fremstår som meget profesjonell for oss som arrangør

Mari Rem Groeng, markedsfører, Lørenskog Hus

Alvorlig og viktig budskap om at det er godt nok å være god nok! Veldig fint pakket inn i humor. Sjelden har en time gått så fort

Sissel Merete Høberg, rektor, Sandnessjøen videregående skole
ArrowArrow
Slider

Få mine 7 beste slurvetips - gratis!

Slurving er sterkt undervurdert og urettferdig utskjelt, spør du meg. Jeg er en superslurver - og utfordrer herved deg til å bli det samme! Da får du gjort dobbelt så mye og hverdagen blir mye morsommere. Skriv navnet og e-post-adressen din under, så sender jeg deg sporenstreks mine 7 beste slurvetips.