FOREDRAG

Hjem / Foredrag

Vil du hyre meg inn som foredragsholder

Intet oppdrag for lite, intet for stort –  jeg har vært hos små foreninger og på store events.

Jeg er utdannet journalist og gestaltpsykoterapeut, og har jobbet i flere år med formidling, både som journalist, blogger, spaltist og forfatter. I dag er jeg multigründer: Rektor og eier av Forfatterskolen, drifter av bloggen Antisupermamma, meddrifter av podcasten Linnis & Ragge, spaltist for blant annet = Oslo – og jeg skriver bøker, blant annet for Gyldendal.


Jeg har vært mye i media som Antisupermamma. Ettersom jeg har opparbeidet meg viktig kunnskap om primærmålgruppen – kvinner som føler de ikke strekker til som mammaer – holder jeg gjerne foredrag om hva de trenger. Jeg kan for eksempel snakke om følgende temaer: 

1. Mer SOL og flere SMS-er i hverdagen

Hvordan kan vi lure inn mer SOL (= Sur Og Lat) og SMS (= Slurv med stil) i hverdagen?

Egner seg for: Flinke damer som trenger å bli bedre på å balansere jobb og familieliv – noe som vil gagne både arbeidsgiver og familie.

2. Snubleveien til suksess

På arbeidsplasser der det er rom for å gjøre feil er folk mer kreative og produktive. Dessuten er feil en enorm kilde til utvikling og suksess!

Egner seg for: Arbeidsgivere som trenger å gi de ansatte en boost-dag og/eller kvinner som trenger å senke skuldrene og gi mer blaffen. 

3. Det vakre i det imperfekte 

Familielivet er langt fra perfekt, og vil heller aldri bli det. Det skal leves og ikke løses. Hvordan kan du bli rausere med deg selv og resten av familien? 

Egner seg for: Mammaer som trenger å forstå at de er verdens beste, til tross for slunkne pølsemiddager og sinneutbrudd.


Dette er bare tre eksempler – jeg tilpasser meg angående tema og format. Her kan du kontakte meg: antisupermamma@gmail.com

PS! Jeg har bare fornøyde kunder! Se eksempler her: 

Antisupermamma, aka Kristine Storli Henningsen, er super til å holde foredrag! Vi var ca 30 damer som koste oss på Matglede kafé, og vi fikk med oss tanker om hvor viktig er det er å ikke være perfekt. Pluss en hel del til. Vi trenger å høre om hvordan vi kan få et godt, antisupert liv.

Tove Sama, biblioteksjef, Vegårdshei

Tusen takk for at du kom til oss på Timeout i Halden! Du gjør en strålende jobb med å spre et viktig budskap.

Henriette Kollegård, NLP-terapeut, Halden

Vi på Lørenskog hus opplevde Kristine som et svært vellykket innslag på vårt arrangement Jentekveld, i oktober 2017. Med sin ydmyke holdning, viktige budskap, og humoristiske fremførelse, engasjerte hun publikum og fikk salen til å bryte ut i latter gang på gang. Kristine er også svært enkel å samarbeide med, hun holder avtaler og fremstår som meget profesjonell for oss som arrangør

Mari Rem Groeng, markedsfører, Lørenskog Hus

Alvorlig og viktig budskap om at det er godt nok å være god nok! Veldig fint pakket inn i humor. Sjelden har en time gått så fort

Sissel Merete Høberg, rektor, Sandnessjøen videregående skole
ArrowArrow
Slider

Få mine 7 beste slurvetips - gratis!

Slurving er sterkt undervurdert og urettferdig utskjelt, spør du meg. Jeg er en superslurver - og utfordrer herved deg til å bli det samme! Da får du gjort dobbelt så mye og hverdagen blir mye morsommere. Skriv navnet og e-post-adressen din under, så sender jeg deg sporenstreks mine 7 beste slurvetips.