heia uperfekte mammaer!

Jeg fikk tre gutter på tre år - og der har du forklaringen på Antisupermamma. Alt jeg ville være før jeg fikk barn - pedagogisk, tålmodig og bollebakende - forsvant i et trestemt kor av behov. Jeg var hissigere enn jeg trodde, upedagogisk og slett ikke glad i å bake. Dette gjorde meg til en vandrende klump av dårlig samvittighet og misunnelse. Trøsten kom da jeg så hva det ble av ungene. De er langt mer robuste enn man tror - to enkle faktorer er alt som skal til for at de utvikler seg til harmoniske, empatiske mennesker. Ta en titt på videoen til høyre, så forstår du hva jeg mener. 

Lurer du på noe, eller vil gi meg en tilbakemelding? Send meg gjerne en maill: antisupermamma@gmail.com                                              Få mine 7 beste slurvetips - gratis! 

Slurving er sterkt undervurdert og urettferdig utskjelt, spør du meg. Jeg er en superslurver - og utfordrer herved deg til å bli det samme! Da får du gjort dobbelt så mye og hverdagen blir mye morsommere. Skriv navnet og e-post-adressen din under, så sender jeg deg sporenstreks mine 7 beste slurvetips.

PS! Vi deler selvsagt ikke e-post-adressen med en sjel.

Mine antisupre TILBUD

Podcast, foredrag og blogg - jeg forsøker å spre de antisupre vingene mine så langt utover jeg kan. Vil du hjelpe meg med å spre dem enda lengre?

FOREDRAG

Jeg har holdt foredrag på alt fra store events til bedrifter og private foreninger. Temaet kan tilpasses - ta gjerne kontakt for et godt tilbud (se eksempler nederst på siden).

PODCASTS

Podcastene gir innblikk i mitt normale, uperfekte familieliv - og skal samtidig skape perspektiv. Vil du være gjest - eller kjenner du noen som egner seg?

Send meg gjerne en melding!

BLOGG

Bloggen, som alt startet med, fortsetter på samme måte - samtidig som Antisupermamma har blitt en viktig samfunnsstemme. Det gjør meg stolt og glad.

Mine siste blogginnlegg

No results have been returned for your Query. Please edit the query for content to display.