Litt (endel) om antisupre meg!

Jeg kommer opprinnelig fra Oslo, bor egentlig i Drammen og befinner meg for tiden i Panama (nei, jeg har ikke rømt fra familien – de er med! Og det er akkurat like kaotisk og hverdagslig her som hjemme).

Jeg har jobbet i mange år som journalist og redaktør og gitt ut flere bøker, både skjønnlitterære bøker, fagbøker, seriebøker og må straks - en selvhjelpsbok (helt riktig - den går ikke ut på å finne lykken på 1-2-3).

Se hvilke bøker jeg har utgitt (jeg er også oversatt til tysk og polsk):

Jeg er utdannet psykoterapeut og har gått 4 år på NGI (Norsk Gestaltinstitutt). Gestaltterapi er fokusert på likeverdige du og jeg- møter. Vi tenker helhetlig og er opptatt av at terapeuten kan bruke egne erfaringer i møte med klienter. Nettopp derfor måtte jeg ha 90 timer med egenterapi under utdanningen. Og det var som gull for meg under de mest hektiske småbarnsårene! I disse årene lærte jeg mye om å stå i kaos og håndtere ubehag, komme ut av utmattende tankespinn, sjekke ut tolkninger (alt hva du tenker andre tror og mener og føler – svært ofte ikke det du tror), ta ansvar for eget liv, kjenne på egne behov og luke ut ikke-behov og ta gode valg. Og kanskje det aller viktigste: Akseptere livet, med alle dets svingninger, ubehag og imperfeksjonisme, som det er. Jeg ble ikke noe mindre antisuper etter disse årene, men Antisuper med rett rygg! Det er greit å være meg – faktisk er det mer enn greit. Så greit at jeg gjerne vil hjelpe deg med å føle akkurat det samme. Når du kommer dit blir livet uendelig mye enklere og morsommere. Verdt å leve, rett og slett!

Jeg har også erfaring fra mennesker i krise - en periode var jeg telefonvakt i Kirkens SOS (selvmordsforebyggende telefon) og jeg har jobbet i begravelsesbyrå. Ikke minst fikk vi tre gutter og en hund på 3 år (bikkja først – ellers hadde han nok ikke vært der) og det var også en slags krise. Jeg fikk bruk for alle katastrofeverktøyene jeg kunne - og enda noen!

All min erfaring og kunnskap vil jeg bruke for å hjelpe deg med å senke skuldrene, få bukt med de meningsløse bekymringene, få kontakt med hva som er viktig og ikke viktig for deg - og dermed få mer tid og energi, le mer og føle deg god nok som du er. Det er du nemlig – mer enn god nok. Du trenger bare litt hjelp for å vite det med hele deg.

På denne siden vil jeg du skal fråtse i gratis og nesten gratis-løsninger på mangt og mye. Kanskje trenger du også noe mer? Da er jeg tilgjengelig på telefon og Skype. Send meg en mail hvis du ønsker å booke en time eller halvtime! Jeg liker å bli kjent med nye stemmer og fjes. Du kan også bestille en ti minutters sesjon - det er helt gratis. 

Takk for at du er her! Nå skal vi tilbringe mange antisupre øyeblikk sammen! Det er nemlig de aller supreste for meg. ​