mar 01

Jeg liker å skrive - og digger lydformatet like mye. Nå har jeg begynt å lage min egen podcast, Antisuper Ukeslutt, der jeg deler klipp fra mitt uperfekte familieliv, hver fredag, og gir gode tips for hvordan du kan overleve ditt eget.

Du vet hva de sier: Det er bare en ting som er verre enn å ha en familie, og det er å ikke ha en.

Lytt og kos deg - bare å trykke på lenken under - og kom gjerne med forslag til gjester og temaer

Vi høres!

Leave a Comment:

(5) comments

Irene 4. mars 2018

Bra!

Særlig viktig er dette med at unger også trenger helg. Jeg har alltid vært klar på at vi ikke trenger å gjøre noe hele tida når vi har fri. Å kjede seg er sunt, og det har «barna» (23, 21 og 17 år) mine skjønt.

Reply
  Kristine Henningsen 5. mars 2018

  Godt å høre, Irene 🙂

  Reply
Heidi 5. mars 2018

Hei
Så spennende med podcast.
Jeg har fulgt deg siden jeg fikk barn selv, litt av og på. Noen ganger trenger man å lese om at andre ikke takler alle livets utfordringer på strak arm de heller, men at man kommer seg gjennom det uansett.
Ett lite minus med podcasten, i hvertfall her på kontoret mitt så varierte den veldig i lydstyrke. Så jeg måtte skru opp og ned mens jeg hørte på.
Jeg merker på vår lille gutt på snart 5 år, at hvis vi finner på for mye i helgene og etter barnehagen så lengter han tilbake til lekene sine og vil bare være hjemme litt. Det er viktig å ha en balanse.

Reply
  Kristine Henningsen 5. mars 2018

  Enig, Heidi 🙂 Takk for innspill! Og jobber med lyden …

  Reply
Aina 9. oktober 2018

Dette traff meg rett i hjertet! Og jeg er så glad for å høre at dere har overlevd. Har selv to gutter på henholdsvis 1, 2 og 20 uker igjen til neste kommer.
Planlegger selv å komme oss ut av av ‘rotteracet’ og ble så inspirert av podcasten.
Tusen takk 🙂

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: