apr 29

Har du noen gang gledet deg til ferie sammen med familien, og så har alt gått rett vest? Du er ikke alene. Ofte har vi så høye forventninger til ferien, at det bare går en vei: Nedover. Det hjelper ikke med alle bildene og statusoppdateringene på Facebook heller. Man kan få følelsen av at alle ferierer som i Star Tour-katalogen – de spaserer hånd i hånd inn i solnedgangen, med et smilende barn på skuldrene. Eller ligger i hengekøya halve dagen med et glass musserende og en bok i hånden. Selv kan jeg ikke huske å ha sett en solnedgang mens barna var små. Hele dagen og kvelden stirret jeg panisk på tre bleierumper som løp i hver sin retning. Etterpå sovnet jeg av ren utmattelse. Eller gråt over et glass vin. Og (aktive!) barn i hengekøya har jeg aldri tatt sjansen på. Det hadde garantert endt med et besøk på legevakten.

Min nye bok Innlandshete

Min nye bok Innlandshete

Ny bok.

Min nye bok, Innlandshete, handler om nettopp dette. Familieferien som ikke blir som forventet. Julie og Petter er foreldre til Mina på to år, og krangler om alt fra økonomi til barneoppdragelse. De har gledet seg til ferien – late og solrike dager ved sjøen. Spesielt Julie har sett frem til dette, for hun elsker å være ved vannet. Når de kommer frem, viser det seg at Petter har bestilt et hus langt fra stranden. Innlandsheten gir Julie dårlige vibrasjoner fra barndommen på gård. Mina har stadige raserianfall. Det er noe uhyggelig over naboene. Og mørke hemmeligheter begynner å sive opp til overflaten. Julie blir mer og mer klaustrofobisk og høyspent. Så forsvinner Mina …

Underholdning fortjener du!

Lyst til å lese videre? Her kan du bestille boken.

God lesning! Underholdning fortjener du. Mine trofaste pilotlesere sa de leste boken i ett jafs, og at neglene ble litt kortere underveis. Trolig føler du deg som en litt bedre mamma og kjæreste også. Og det er jo hele hensikten med bloggen!

Leave a Comment:

Leave a Comment: