Video 4: Slik blir du uperfekt og stolt av det!

Velkommen til siste video i minikurset om å bli uperfekt! I denne siste videoen forklarer jeg deg konkret hvordan du kan bli mer uperfekt, trinn for trinn. Det er mange veier til Rom - og veien til uperfekt er særdeles enkel og morsom (lover!). Nå får du også tilgang til en PDF med alle de viktige stikkordene fra videoene og konkrete oppgaver til hvordan du kan trene deg i å være uperfekt og stolt. Fra meg til deg - enjoy!

Er du med meg på å ta normaliteten tilbake og skape uperfekte ringer i vann - så det kan bli en ekte bølge? Trykk på dama med grønn kjole over, så forteller hun deg hvordan!

Varm klem fra Antisuperdama​

PS! ​ Jeg har også laget et spesialtilbud på bøkene mine. "Krisetips for heavy dager" + "Få det gjort" - til gi bort-pris. Kr 49,- for begge! Det er under prisen for en dobbel latte med croissant, det - og du blir ikke feit av det en gang. Du blir riktignok ikke så mye tynnere heller - men jeg lover deg at det blir langt enklere å håndtere hverdagskatastrofene og få oppgavene gjort i en fei! 

Vær så god! Gratis PDF til deg!

Stikkord og oppgaver fra minkurset:

UPERFEKT – OG STOLT AV DET!

  • Video 1: Hva er perfekt?
  • Video 2: Hvorfor streber vi etter å være perfekte?
  • Video 3: Derfor skal du velge å være uperfekt!
  • Video 4: Slik blir du uperfekt og stolt av det – trinn for trinn

Spesialtilbud på Antisuperdamas mest leste e-bøker: Mine aller beste tips for å få oppgavene gjort og hverdagskrisene løst! 

NB! Kun for deg som har tatt minikurset!

 

  

[purchase_link id=»2339″ text=»Legg i handlekurv» style=»button» color=»red»]

FØRPRIS: KR.158!