OM MEG

Hjem / Om Meg

Hvem er jeg?

Jeg er født og oppvokst i Oslo, og er utdannet journalist og gestaltterapeut. Nå har jeg base i Drammen, og de siste fem årene har vi bodd utenlands (Panama, Spania, Nepal).  Jeg er godt gift, trebarnsmamma og multigründer. Jeg skriver og drifter denne bloggen, er rektor på Forfatterskolen, meddrifter av podtuben Linnis & Ragge, romanforfatter på Gyldendal og spaltist for blant annet = Oslo.Min misjon med bloggen Antisupermamma er at vi skal være de normalmammaene vi er, med stolthet og rak rygg, i et samfunn som blir stadig mer opptatt av å fremme det "perfekte" (les: unaturlige). Slik skaper vi mødre med mer livsglede og overskudd, og da gir vi barna det samme. Enkelt, ikke sant?


Lurer du på noe, har du en forespørsel og/eller vil du hyre meg inn til et foredrag? Kontakt meg på denne adressen: antisupermamma@gmail.com

PS! Lyst til å lese mer om boken min - og sikre deg et eksemplar? Det gjør du enkelt her: "Antisuper - hvordan ha det best mulig som et helt vanlig menneske"

Hylende morsom og dypt menneskelig!


Jeg har vært blogger, forfatter, journalist og radiostemme i mange år - og er utdannet gestaltterapeut. Hvordan leve best mulig som et helt vanlig menneske? Her kan du lese mer om boken jeg har skrevet:

https://www.flux.no/shop/antisuper/

Vil du
 kontakte meg?

Via skjemaet under når du meg. enkelt og greit, og jeg svarer som regel innen 48 timer. Vi snakkes!