apr 24

Da er Antisuperdama i gang! Etter utallige forespørsler fra dere er jeg i gang med å lage videokurs. Det dere spør meg aller mest om er: Hvordan kan jeg bli mer uperfekt - bry meg mindre om hva andre synes og stole mer på at det jeg gjør er godt nok?

Nå har jeg laget et gratis minkurs: "Bli uperfekt -  få lavere skuldre og morsommere dager!". Den får du helt gratis - fra meg til deg - fire videoer med konkrete tips og oppgaver! 

Liten bonus: Bloopers! Ha ha - jeg fikk meg en god latter da jeg så dem selv. Og feil skal deles, ikke sant? Ellers blir de jo bare feil. Jeg ga mannen min en klem også. Det er ikke bare-bare å være mannen bak kameraet - eller bak Antisuperdama! 

PS! Neste investering blir definitivt en ordentlig reflektor (No more blafrende aluminiumsfolie. Aargh!)​

Kurset er basert på min kunnskap og erfaring som gestaltterapeut/psykoterapeut, utallige mail og samtaler med dere antisupre følgere gjennom to år og mine personlige erfaringer..

     Etter kurset vil du vite hvorfor perfekt er uoppnåelig, hvorfor folk elsker uperfekte mennesker, hvordan du gir barna dine den største               gave ved å være uperfekt og hva du konkret kan gjøre for å få lavere skuldre og føle deg god nok som du er. For det ER du - det er ikke  bare en klisje.

     Skriv deg på innen førstkommende mandag (27.04.15) kl 23 59, så får du tilgang til minikurset - helt gratis og forpliktelser!  

Kurset er nå fulltegnet. Du kan sette deg på venteliste!

Leave a Comment:

Leave a Comment: