apr 30

Kjære antisupre følger,

Mange av dere har sagt at dere har lyst til å møte meg i levende live. Det tar jeg som en stor kompliment – og vice versa! Men det er ikke så greit å få til, ettersom jeg bor I Panama og trolig snart i Malaga (klarer sikkert å lage en like antisuper tilværelse der).

Nå har det seg imidlertid sånn at jeg kommer med bok til våren. Til våren … Det er jo vår nå! Og her i Panama er det skikkelig svettesommer. Men altså: Boken kommer 21. mai og kan forhåndsbestilles allerede nå: Trykk her for å sikre deg et eksemplar (de forsvinner raskt!)

Nå har også Flux booket meg inn en kveld på forlagshuset i Oslo. Den 27. august flyr jeg inn fra sydligere breddegrader, ene og alene for å ha en skikkelig antisuper kveld sammen med deg! Du blir tatt med inn i det antisupre universet – bokstavelig talt. For det blir ikke bare et foredrag, der jeg deler erfaringer og tips, men en berikende, spennende og morsom kveld med en blanding av foredrag, samtale og gruppeaktiviteter. Så kan vi alle bli klokere og samtidig få oss en god latter eller tre!

Det blir lett servering, vi kan ikke leve på antisuper luft, og gode tilbud på livskloke bøker. Som jeg gleder meg! JA, jeg flyr gladelig hjem fra strender og palmesus for å få med meg dette (og så får jeg barnefri et par dager – det trenger både supre og antisupre mammaer).

Jeg vil gjerne treffe DEG der! Utfordringen er at det er et svært begrenset antall plasser – dette skal nemlig være en intim kveld som deltakerne skal få maks ut av. Kun 14 personer får gleden av å være med helt inn i det antisupre universet. Her gjelder først til mølla-prinsippet! Så meld deg på raskt for å sikre deg en av de 14 plassene …

Så – enda en god nyhet! I idealistisk ånd har Flux bestemt seg for å lodde ut TO av plassene. Du har altså mulighet til å sikre deg en antisuper kveld – til en verdi av kroner 550,- – helt gratis! Det gjør du ved å forhåndsbestille boken her: Jeg vil sikre meg et eksemplar og være med i trekningen om en gratis, antisuper kveld!

Etter denne kvelden flyr jeg hjem igjen og er kun tilgjengelig på skype! (jeg blir nemlig ganske så antisuper om vinteren, med unger som vrir seg ut av Reimadresser, bilruter som skal skrapes og generell alpinangst). Så benytt sjansen – jeg har superlyst til å møte deg! Og boken er i begrenset opplag, så det lønner seg å bestille fortere enn du kan lage kjøpekake (ok, den var til meg).

Stooor klem fra Antisupermamma – som gleder seg til en kveld med deg i Antisuperuniverset!

 

Nei, det er IKKE jeg som skal bake kake denne kvelden!

 

Leave a Comment:

Leave a Comment: